Het Atelier

In het atelier wordt in een levendige en ontspannen sfeer op een creatieve en originele manier aan allerlei producten gewerkt. Alle medewerkers in ons atelier worden bij het tot stand komen van deze unieke producten betrokken. Niet iedereen is in staat om een product helemaal zelf te maken. Het gaat om de voldoening die hij of zij krijgt voor de inbreng die eenieder heeft geleverd. Samen met collega`s en ondersteunend personeel komen zo de mooiste producten tot stand. Al deze producten zijn te koop in ons winkeltje. Loop gerust even binnen om rond te kijken of iets te kopen. Onze trotse medewerkers van het atelier zijn u graag van dienst in Het Winkeltje.   

De medewerkers in het atelier:

  • dragen bij aan het maken van verkoopwaardige producten zoals, schilderijen, vogelhuisjes, handtassen, een kunstwerk van papier maché, een vogelvoer krans of een spiegel ingelegd in mozaïek.
  • benutten hun talenten en ontwikkelen zichzelf
  • werken serieus en met liefde aan hun kunstwerk
  • zijn trots op hun werk en hebben veel plezier samen
Het atelier bevindt zich in ’t Tuigleerpleintje 1 en is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

 
 
 
 
 
De Wasserij      
 
 
 


 
         
  Stichting Dagbesteding Cuijk
Telefoon: 0485-316720
Mobiel: 06-53117968
info@dagbestedingcuijk.nlPostadres:
POSTBUS  142
5430  AC  CUIJK

Bezoekersadres:
Deken van de Ackerhof 14
5431  DP  CUIJK

 

KvK nummer: 62392743
ANBI